Skip to main content

Featured

Eduard Schäfer Alter Wikipedia

Eduard Schäfer Alter Wikipedia . Sie ist eine aus der privatbibliothek des schweinfurter industriellen otto schäfer. Its current status is listed as active. Domstufen Festspiele 2020 Oper "Nabucco" von Giuseppe Verdi 2019 from www.fewo-haarhausen.de März 1935 in north berwick, east lothian, schottland) war ein englischer. Generation estimate c *1838, braugewerksmeister, statements. Media in category casa del senyor eduard schäfer the following 5 files are in this category, out of 5 total.

Dam Eş Anlamlısı Tdk


Dam Eş Anlamlısı Tdk. Dam sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler. Dam kelimesiyle eş ve yakın anlamlı olan sözcükler şu şekilde sıralanabilir:

Balení audiokazet TDK D90 bazar OdKarla.cz
Balení audiokazet TDK D90 bazar OdKarla.cz from www.odkarla.cz

Dam nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Eş anlamlı zıt anlamlı eş sesli kelimler sözlüğü orhan yorgancı. Dam ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir;.

Eş Anlamlısı Nedir Aracılığı Ile Eş Anlamlı Kelimeleri Öğrenebilirsiniz.


Güçlük eş anlamı ne demek? Ad kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler arasında en çok kullanılan ise. Temiz kelimesinin eş anlamlısı olarak ‘pak’ sözcü genelde türkçe içerisinde kullanılmaktadır.

Dam Kelimesiyle Eş Ve Yakın Anlamlı Olan Sözcükler Şu Şekilde Sıralanabilir:


Dam kelimesinin eş anlamı, yakın anlamı, anlamdaşı: Sanalsözlük'te dam kelimesiyle ilgili ne demişler ?. Bulunmayan, mevcut olmayan (nesne, kimse vb.),.

Köy Ailelerinin Geçici Bir Süre Için.


Bir konuyla ilgili gerekli bilgileri vermek, izah etmek. Tdk'ya göre açıklamak kelimesinin anlamları: Dam sözcüğünün eş anlamlısı nedir ?

Bu Kelimeler Birbiri Yerine Kullanılabilir.


Dam sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler. Bulmacada damgalatmak eş anlamlısı =. Özelliği / tipi / türü;

Bir Başarı Karşılığında Verilen Armağan Anlamına Gelen Ödül Kelimesi Anıtsal Sözcüğünün Eş Anlamlısı.


Türkçenin bütün söz varlığını bir veri tabanına aktarma çalışmasının bir parçası olan bilim ve sanat terimleri ana sözlüğü türk dil kurumunun kuruluşundan bu yana yayımladığı terim. Bu sözcük hakkında sorulan daim eş anlamlısı nedir, daim sözcüğünün eş anlamlısı hangi sözcüktür gibi sorulara daim sözcüğünün anlamdaşı verilerek yazının devamında cevap. Cezaevi, örtü, eş, çatı, köy evi, ahır, tutukevi, hapishane, kavalye.


Comments

Popular Posts